Voor 22:00 uur besteld, Morgen thuis
Gratis achteraf betalen
Voor 22:00 uur besteld,Morgen in huis
25-12-2021 tm 02-01-2022
Gesloten
0
€ 0,00

Training & ondersteuning

Om klanten goed te adviseren en snel van dienst te kunnen zijn, biedt VoIP Mobiel diverse trainingen en een uitgebreide online portal. Het opleveren, inrichten en onderhouden van de telefoniefunctionaliteit voor bedrijven is een vak apart. VoIP Mobiel ondersteunt partners met trainingen en faciliteert hen daarbij met handleidingen, contracten, partnerportal en de online beheer Interface.

Beheer Interface

De Beheer Interface is een speciaal voor partners ontwikkelde portal. Het stelt partners in staat om real-time diensten aan te maken en te beheren. Operationele zaken zoals het aanmaken van accounts, koppelen van telefoonnummers, instellen van doorschakelingen, inrichten van een IVR of wachtrij en het instellen van belrestricties, maar bijvoorbeeld ook de facturatie aan de klant verlopen allemaal via de BeheerInterface. Omdat VoIP Mobiel de Beheer Interface zelf ontwikkelt en beheert, zijn wij in staat snel en zonder hoge kosten uitbreidingen in de functionaliteit hiervan te realiseren. Zo bouwen we samen met onze partners de dienstverlening steeds verder uit. Voor die gevallen waarin de wens van de klant zo specifiek is dat deze niet via de Beheer Interface kan worden ingesteld, kunnen wij een maatwerkoplossing ontwikkelen. De Beheer Interface biedt onder andere de volgende real-time mogelijkheden:
 • Aanmaken van accounts
 • Koppelen van telefoonnummers
 • Instellen van openingstijdenInstellen van doorschakelingen
 • Instellen belrestricties en nummerweergave
 • Inrichten en beheren IVR en wachtrij

Training en opleiding

Als partner wil je over de juiste kennis beschikken om jouw klanten goed te adviseren. VoIP Mobiel investeert actief in de kennis van haar partners. De trainingen worden kosteloos aan onze partners aangeboden. Wij adviseren meerdere mensen te laten deelnemen aan deze leerzame en informele trainingssessies. Voor iedere nieuwe partner bieden wij de volgende trainingen aan:
 • Technische training (white label & branded partners)
 • Supporttraining (white label & branded partners)
 • Provisioning Interface training (white label & branded partners)
 • Facturatiemodule training (white label partners)
 • Commerciële training (branded partners)

Calculatietool en klantcases

VoIP Mobiel vindt het essentiëel om op het commerciële vlak de juiste ondersteuning te bieden. Zo denken wij graag mee in klantcases en gaan wij desgewenst mee om je te ondersteunen in het verkoopproces. Met onze configuratietool op de website kun je snel en eenvoudig een offerte aanvragen. Zo kun je als partner eenvoudig aantonen wat voor de klant de (financiële) voordelen zijn bij een overstap naar een VoIP dienst van VoIP Mobiel.

Recente beoordelingen

PWR CRD C7 2.5A 250V-EURO PLUG
 • Mainc
  Jabra Pro 920 Headset
 • Leo Oester

  Beoordeel ons

  Lees hier hoe klanten onze diensverlening ervaren.
  Copyright © 2020 VoIPenmobiel.nl. Alle rechten voorbehouden