Professionele studio

Bij hoeveel telecom bedrijven kun jij terecht voor het opnemen van een professionele opname voor bijvoorbeeld openingstijden, een keuzemenu of een melding? En bij hoeveel telecombedrijven ben jij als klant ook welkom in de studio om zelf een opname in te spreken? VoIP Mobiel is het enige bedrijf waar dit mogelijk is. VoIP Mobiel beschikt over een professionele studio waar wij voor jou een opname van hoge kwaliteit kunnen inspreken, maar ben jij zelf, als klant, ook van harte welkom in de studio voor een opname.

Wat voor opnames?

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij VoIP Mobiel. Of je nou enkel spraak wilt of een jingle met muziek. Om ons te onderscheiden bieden we onze klanten al vanaf €25 eenmalig een professionele opname die we ook nog eens gratis implementeren in jouw belplan. Wil je hem zelf inspreken? Dat is zeer zeker mogelijk! Neem contact met ons op om een afspraak hierover te maken.

Voordelen studio opname

– Zelf inspreken of laten inspreken door VoIP Mobiel
– Complete vrijheid in tekst
– Brainstorm vooraf bij zelf inspreken
– Binnen 2 werkdagen je opname binnen
– Vanaf slechts € 25,-

Kosten

De kosten houden we zo laag mogelijk. Dit omdat we het wel zo eerlijk vinden om jou professionele opnames te bieden bij een kwalitatieve telecomomgeving. Een zelf ingesproken opname heb je dus al vanaf slechts €25! Laat je hem door VoIP Mobiel inspreken? Dan is het tarief vanaf slechts €35! Neem je meerdere opnames af? Dan wordt de prijs uiteraard lager.

Zelf opname inspreken

De studio is gevestigd in De Goorn en alleen op afspraak te bereiken. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we het plan en kunnen we brainstormen over de opname. Tijdens de afspraak kunnen er meerdere opnames worden gemaakt zodat diezelfde dag nog een keuze kan worden gemaakt, of thuis op je gemak. De techniek en afwerking zal altijd door VoIP Mobiel worden gedaan. De rechten van de opname gaan 100% naar jou als klant toe, VoIP Mobiel zal deze niet voor andere klanten gebruiken.

Opname laten inspreken door VoIP Mobiel

Wanneer je ervoor kiest om de opname te laten inspreken door VoIP Mobiel krijg je bij de aanvraag een formulier die ingevuld moet worden. Hierop geef je aan voor welke module de opname is, wat de tekst moet zijn en of er nog bijzondere afwerkingen moeten worden verricht zoals muziek op de achtergrond. Wanneer je kiest voor enkel spraak heb je de opname binnen 2 werkdagen in huis vanaf slechts €35. Voor bijzondere afwerkingen hanteren wij een levertermijn van 7 werkdagen.