VoIP Mobiel is een telecom-operator en leverancier van complete hosted VoIP oplossingen voor bedrijfstelefonie. VoIP Mobiel is actief in de zakelijke en particuliere markt.

VoIP Mobiel staat voor betaalbaar maatwerk in bedrijfstelefonie voor organisaties overal.

Bedrijven en instellingen zijn kritisch en veeleisend waar het hun bereikbaarheid betreft. Hiervoor hebben wij een innovatief, maar ook solide en flexibel VoIP platform ontwikkeld met een bijzonder hoge beschikbaarheid. Dit VoIP platform wordt door ons voortdurend verder ontwikkeld en uitgebouwd.

Historie

VoIP Mobiel is in 2006 opgericht in Avenhorn door Jeroen van den Boogaart Sinds 2012 zijn wij gevestigd in De Goorn. VoIP Mobiel heeft inmiddels een groot aantal partners en  zakelijk klanten in heel Nederland en daar buiten.

Partners

VoIP Mobiel biedt partners de mogelijkheid om in verrassend korte tijd aan hun klanten een zeer compleet en kwalitatief hoogwaardig aanbod aan hosted VoIP diensten aan te bieden. Uiteraard ondersteund met alle expertise van de VoIP Mobiel medewerkers.

Klanten

Wil je klant worden van VoIP Mobiel? Bel of mail ons. Als klant van VoIP Mobiel word je door professionals van VoIP Mobiel geholpen. Zij kunnen je adviseren over de telefonieoplossing, de toestellen en kunnen alles op locatie installeren. Een zorg minder!

Team

Het team van VoIP Mobiel bestaat uit ondernemende professionals met een corporate achtergrond en veel kennis van internet-telefonie. Het managementteam bestaat naast oprichter Jeroen van den Boogaart uit  Daniel Vogelaar, Mark Mul, Harold Jonk, Elco de Vries, Bianca van Leeuwen.

ACM registraties

VoIP Mobiel staat geregistreerd bij de ACM onder de nummers 942446.