VoIP Offerte aanvragen

Wilt u gaan bellen met VoIP, of belt u al met VoIP en wilt u overstappen naar een ander VoIP platform? Laat het ons weten middels onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvende VoIP offerte op te stellen. Gemiddeld nemen wij op werkdagen binnen 8 uur contact op.

Hulp nodig?

Bel vrijblijvend

Verkoop, 088-5017601

Bel mij terug

Klantbeoordelingen

Zeer tevreden met onze VoIP telefonie. Gesprekken hebben duidelijk een zuiver geluid. We zijn altijd bereikbaar. De service van VoIPMobiel is gewoon goed.
S.J. de Vries
Wij zijn zeer tevreden over Voip mobiel. De service is uitstekend en voor vragen of andere dingetjes hoef je niet eerst een keuze menu te bellen en dan een hele tijd te wachten. Jeroen en Daniel zijn zeer vakkundige mensen.
Bot Installatiebedrijf
Zeer prettig bedrijf om mee te werken, voor ons is het heel positief om met een wat kleinere partij samen te werken en zodoende persoonlijk te worden behandeld. Tevens besparen we ook nog behoorlijk wat kosten. Mijn ervaring is na 2 jaar zeer positief en raad iedereen aan om zaken met voipmobiel te doen!
Mol Instalaltie
Prima kwaliteit, tot nu toe nog geen contact hoeven hebben met de helpdesk en dat zegt genoeg! Ook de rekeningen zijn een stuk goedkoper dan met onze oude KPN nummer.
Frans Blokder
Extreem gelukkig met de service die Jeroen van VoipMobiel.nu heeft geleverd. Een probleem wat niemand (ook professionals niet) wist op te lossen had hij zo gefixed en goed ook. Dank daarvoor!
Ben niet snel onder de indruk, maar geef graag en met volle overtuiging een groot compliment aan deze club. Blij dat we nu VoipMobiel hebben (punt) nu!
Michael Brandt - Fun Promotion BV
Wij leveren de diensten van voip mobiel en wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze opdrachten. Altijd snel contact en antwoord op onze vragen. Ook hebben ze erg veel verstand van zaken, heerlijk om terug te kunnen vallen op de jongens als we bij een klant een probleem hebben waar we niet uit komen. We hebven in het verleden al met meerdere leveranciers gewerkt maar nooit naar tevredenheid. Complimenten voor jullie kwaliteit!

Met vriendelijke groet

Bart heurs
Newman ICT Zorg

newman ictzorg
Prima kwaliteit, geen problemen dus over de support kan ik niet veel vertellen. We zijn tevreden
sportschool verhoeven
Wij hebben hele goeie ervaring met de jongens van voipmobiel ze staan je netjes te woord en weten waar ze het over hebben. helaas hebben wij in het verleden met een andere leverancier een vervelende ervaring gehad en stonden niet echt meer te springen om een voip verbinding maar deze jongens hebben bewezen dat het wel goed is. Wij zijn uiters te vreden en hebben tot op heden geen storingen gehad (reeds 6,5 maand klant)

Groetjes Freek

Snoepshop Winel

Zakelijk bellen met VoIP levert al snel een besparing op van 25% ten opzichte van ISDN. Dit voordeel kan oplopen als u meerdere ISDN verbindingen heeft zoals een ISDN-30 aansluiting.

VoIP offerte

Op basis van uw wensen stellen wij een VoIP offerte op met daarin de eenmalige kosten en de maandelijkse kosten. Na het invullen van het bovenstaande formulier nemen wij telefonisch contact met u op om uw wensen voor de telefonie door te nemen. Indien gewenst kunnen wij voor u de besparing berekenen ten opzichte van uw huidige telefonie oplossing. Stuur hiervoor een recente factuur naar info@voipenmobiel.nl zodat wij dit mee kunnen nemen in de VoIP offerte.

Functionaliteiten

Niet alleen besparen is natuurlijk belangrijk. Als u gaat bellen via internet geniet u ook van diverse professionele telefonie functies die u normaal alleen aantreft op dure telefooncentrales. Denk bijvoorbeeld aan wachtstand muziek, diverse voicemails, automatische doorschakeling, wachtrijen en keuzemenu’s.

Het mogelijk om door middel van een applicatie op een computer of mobiele app te zien welke collega’s in gesprek zijn. Met deze app kan ook gebeld worden vanaf een computer of via een mobiele telefoon. De mobiele internetverbindingen (4G) zijn in veel gebieden in Nederland geschikt voor VoIP. Bellen via WiFi is ook mogelijk maar dit is afhankelijk van de WiFi router en de sterkte van het WiFi signaal.

Om te kunnen bellen met VoIP heeft u een VoIP toestel nodig. Dit kan een bureautoestel zijn of een draadloos toestel (dect).