Voor 21:00 uur besteld, Zondag thuis
Gratis achteraf betalen
Voor 22:00 uur besteld,Maandag in huis
0
€ 0,00

Nieuws & Media

Offline vs. online: hebben we nog vrije tijd?

2019-11-04 19:55:54

Tegenwoordig kan je overal waar je bent bereikbaar zijn. Een telefoon kan je meenemen naar elke locatie, kan je altijd opnemen en niemand zet zijn telefoon eigenlijk uit. Toch zijn er genoeg gelegenheden waarbij een telefoon niet gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan een vergadering, een verjaardag of een etentje met de familie. Op deze tijden wil je eigenlijk offline zijn. We zijn eigenlijk altijd bezig met onze smartphones en deze hebben onze levens dan ook zeker beïnvloed.

Offline gaan

Als je je eigen telefoongebruik eens nagaat, kan je dan zeggen wanneer je voor het laatst een hele dag offline bent geweest? Voor sommige mensen is dat misschien wel 10 jaar geleden. Offline gaan heeft de volgende definitie: “Wanneer een individu stopt met het gebruiken van digitale apparaten om die tijd te benutten voor sociale activiteiten.” Tegenwoordig zijn er zoveel digitale apparaten en kan je met die apparaten ook zoveel doen, dat het voor veel mensen moeilijk is om offline te gaan. Eigenlijk kost het online zijn ontzettend veel tijd. Het moeilijke van de digitale technologie, is om deze op het juiste moment in te zetten zodat het bijdraagt aan een doel.

Uit een onderzoek van Leslie Perlow blijkt dat af en toe offline gaan bijdraagt aan productiviteit en gezondheid van mensen. De reden hiervoor is dat we door een smartphone ervoor zorgt dat we onbewust gaan multitasken. Echter kunnen onze hersenen niet twee activiteiten tegelijkertijd doen. Hierdoor raakt ons hoofd overvol, waardoor er slordigheid in je werkzaamheden ontstaat, zoals dingen vergeten. Af en toe offline gaan kan dit voorkomen.

KPN kondigt beëindiging ISDN aan

2019-08-03 12:36:09

KPN heeft aangekondigd diverse PSTN- en ISDN-diensten per 01 september 2019 te beëindigen:
  • ISDN1/2 Enkelvoudig
  • ISDN2 Meervoudig
  • PSTN Meervoudig
Op 01 september 2019 stopt de dienstverlening op deze aansluitingen. Daarnaast heeft KPN aangekondigd dat ISDN15/20/30 tot ten minste 1 januari 2021 wordt ondersteund.
Dit betekent dat u (indien u gebruik maakt van de diensten van KPN) vanaf 1 september 2019 geen verbinding meer heeft.

ICT Vakdag 2017 groot succes!

2017-06-03 12:36:22

Maandag 8 mei 2017 wordt de ICTVakdag in hal five van de Jaarbeurs in Utrecht gehouden. Ook VoIP en Mobiel is daar aanwezig. Wij verwelkomen u graag in onze stand L1.De ICTVakdag is de grootste beurs die specifiek is gericht op ICT-bedrijven. Een belangrijk onderdeel van de ICTVakdag is het uitgebreide programma met interessante lezingen en workshops. Maar bovenal is de ICTVakdag hét jaarlijkse meet-and-greet-evenement in onze branche waar u vakgenoten, leveranciers en fabrikanten op een unieke manier, op één locatie ontmoet.

Recente beoordelingen

PWR CRD C7 2.5A 250V-EURO PLUG
  • Mainc

    Beoordeel ons

    Lees hier hoe klanten onze diensverlening ervaren.
    Copyright © 2020 VoIPenmobiel.nl. Alle rechten voorbehouden