Doe de postcode checkU krijgt altijd het best beschikbare internet. Is glasvezel leverbaar op uw adres, dan krijgt u glasvezel, voor dezelfde prijs als DSL. Met glasvezel kunt u net zo snel up- als downloaden.

ADSL / ADSL2+

€ 29,95 p/m

VDSL 50

€ 37,95 p/m

VDSL 100

€ 45,95 p/m

Fiber 500

€ 69,95 p/m

Download Snelheid Tot 20Mb/s Tot 50 Mb/s Tot 100 Mb/s Tot 500 Mb/s
Upload Snelheid Tot 1 Mb/s Tot 10 Mb/s Tot 30 Mb/s Tot 500 Mb/s
Gratis Installatie
Eigen modem
Eigen netwerk
Een vast IP-adres & IPv6
Pinnen via internet
Aansluitkosten € 75,- € 75,- € 75,- € 100,-
 Installatie op locatie op uurloon Meer info Meer info Meer info Meer info
  • Onze monteur sluit alles netjes aan op uw adres en gaat pas weg als alles werkt. Wilt u liever zelf uw internet installeren? Dat kan met onze Doe-het-zelf-installatie.
  • Bij elk internetabonnement zit standaard een krachtig en veilig modem waarmee u draadloos internet in en om het huis of kantoor heeft. Dit modem is door ons zorgvuldig getest, deze krijgt u in bruikleen. Op het modem kunt u ook een printer of extra harddisk aansluiten zodat u vanaf elke computer kan printen of bestanden openen. De draadloze internetverbinding is gemakkelijk uit- en later weer aan te zetten.
  • Voor stabieler internet met een hogere snelheid worden in Nederland continu glasvezel- en nieuwe DSL-netwerken aangelegd. XS4ALL houdt die ontwikkeling bij en informeert u wanneer er een betere techniek op uw adres beschikbaar is. U kunt dan zonder meerkosten overstappen op bijvoorbeeld het nieuwe VVDSL of op glasvezel. Zo krijgt u bij ons altijd de best beschikbare techniek op uw adres. Komt er binnenkort glasvezel in uw wijk? Dan mag u uw internetabonnement kosteloos overzetten op glasvezel. U kunt dan net zo snel up- als downloaden, het is nóg betrouwbaarder en u kunt abonnementen kiezen met hoge snelheden van bijvoorbeeld 500 Mb/s.Wij rekenen geen meerprijs voor glasvezel.
  • Internet van VoIP Mobiel is een jaarabonnement dat u ná het eerste jaar, per maand kunt opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks. De annuleringstermijn is 14 dagen vanaf de dag dat u de overeenkomst van uw bestelling, of eventueel gekochte hardware hebt ontvangen. Bij annulering bent u wel de reeds gemaakte kosten verschuldigd.