SIP Trunk nodig?

VoIP Trunk is de oplossing van VoIPmobiel.nu. VoIP Trunk koppelt uw telefooncentrale aan het communicatieplatform van VoIPmobiel.nu. Dit gebeurt met behoud van alle functies waaraan u gewend bent,  hierdoor veranderd er voor u verder niets. Of toch wel, Uw telefoonrekening valt stukken lager uit.

Lagere kosten

Veel ondernemers denken pas aan het besparen op hun telecommunicatiekosten als zij moeten investeren in een nieuwe telefooncentrale. Echter ook als uw huidige telefooncentrale nog niet is afgeschreven, kunt u uw telecommunicatiekosten al verlagen met VoIP Trunk.

Om te beginnen bespaart u op de maandelijkse abonnementskosten van uw netlijnen. De analoge en/of ISDN netlijnen waar u gebruik van maakt, heeft u namelijk niet meer nodig. Uw telefoon- en faxnummers blijven daarentegen gewoon behouden.

Daarnaast bespaart u op uw gesprekskosten. Om te beginnen dankzij ons interessante standaard tarief voor het bellen naar vaste nummers in Nederland. Maar ook onze tarieven voor het bellen naar het buitenland of naar mobiele nummers zullen u verbazen. Daar kunt u op rekenen.

Geschikt voor alle telefooncentrales

U heeft nu wellicht een analoge telefooncentrale of gebruikt u een ISDN- of IP-telefooncentrale? Geen punt….. VoIP Trunk is geschikt voor alle typen telefooncentrales. Als u een analoge of ISDN-telefooncentrale heeft, plaatsen wij een VoIP-adapter om uw telefooncentrale aan te sluiten op het communicatieplatform van VoIPmobiel.nu. IP-telefooncentrales melden zich zelfs zonder tussenkomst van hardware aan op ons platform.

Gefaseerd overstappen naar VoIP

Ook als u VoIP gefaseerd in uw bedrijf wilt doorvoeren, is VoIP Trunk zeer geschikt. Om te beginnen sluit u eerst uw huidige centrale met VoIP Trunk aan op ons VoIP-platform.

Als uw telefooncentrale in een later stadium is afgeschreven, stapt u vervolgens over naar onze dienst Hosted IP telefonie dienst (aangeboden als alternatief). Daarmee kunt u altijd gebruikmaken van de nieuwste functies. Tegen een vast tarief per maand. Ook als u een nieuwe vestiging opent is onze Hosted IP telefonie oplossing ideaal. Voor uw nieuwe vestiging hoeft u namelijk niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale. Hiermee heeft u het beste van twee werelden.