Voor 22:00 uur besteld, Morgen thuis
Gratis achteraf betalen
Voor 22:00 uur besteld,Morgen in huis
25-12-2021 tm 02-01-2022
Gesloten
0
€ 0,00

Het team van VoIP en Mobiel

Wie is wie ?

VoIP en Mobiel bestaat sinds 2006 en is een onderdeel van VDB Groep (oorspronkelijk VDB Computers). Wij beschikken over een zeer technisch onderlegd team van specialisten, Door onze samenwerking met diverse grote leveranciers beschikken wij over een zeer grote voorraad en brede kennis waardoor wij garanties en kwaliteit leveren. Alle medewerkers beschikken over hun eigen specialismen, waardoor er een sterk en goed op elkaar ingespeeld team is ontstaan.

VoIPenMobiel.nl staat graag voor u klaar wanneer u een vraag heeft over een product of uw bestelling, wij zullen ten alle tijden ons best doen om u er van te overtuigen dat wij de juiste partij zijn voor de levering van de door u gekozen producten.
Jeroen van den Boogaart - Oprichter/Eigenaar

Jeroen is de eigenaar van VoIPenMobiel.nl. Jeroen zorgt er voor dat alle activiteiten binnen VoIPenMobiel.nl als een geoliede machine verloopt. Tevens heeft hij goede kennis betreffende het bouwen en beheren van website waardoor de website van VoIPenMobiel.nl altijd zeer snel en correct functioneert.
Neem contact met mij op

Daniel Vogelaar - ICT Specialist

Daniel is de alleskunner binnen ons team, Daniel is altijd wel ingelezen in de materie en houdt de actualiteiten dan ook goed in de gaten.
Neem contact met mij op

Rob Bruin Slot - ICT Specialist/Development

Rob versterkt het team met zijn alround kennis en dan met name op het gebied van web development en automatisering. Rob heeft een sterk eigen karater mijn zijn hart op de juiste plaats, Geen uitdaging gaat hij uit de weg.
Neem contact met mij op

Bianca van den Boogaart - Administratief medewerker

Bianca is dé persoon die er voor zorgt dat de administratie binnen VoIP en Mobiel altijd netjes op orde is, Mocht er onverhoopt toch iets mis lopen dan zal ze er alles aan doen om het tot in de puntjes te corrigeren.
Neem contact met mij op

Mark Mul - Electronica Expert

Mark is binnen ons team dé technische man, alles op het gebied van hardware kunnen wij met een gerust hart aan hem over laten, of het nu de reparatie van een toestel is of het repareren van een laptop. Mark is de ultime alleskunner.
Neem contact met mij op

Recente beoordelingen

PWR CRD C7 2.5A 250V-EURO PLUG
  • Mainc
    Jabra EVOLVE 40 Stereo 3.5mm Jack Headset only
  • Angelique

    Beoordeel ons

    Lees hier hoe klanten onze diensverlening ervaren.
    Copyright © 2020 VoIPenmobiel.nl. Alle rechten voorbehouden