Voor 22:00 uur besteld, Morgen thuis
Gratis achteraf betalen
Voor 22:00 uur besteld,Morgen in huis
25-12-2021 tm 02-01-2022
Gesloten
0
€ 0,00

Easy resellers

VoIP en Mobiel zet zich uniek op de markt door ook de kleine ICT bedrijven de mogelijkheid te bieden om VoIP telefonie aan te bieden. Wij hebben zeer bewust gekozen om zeer lage instap te realiseren. Zo hebben wij een paar beloftes namelijk:
  • Geen minimale afname
  • Geen inschrijfkosten
  • Geen maandelijkse kosten
Je kunt dus gratis instappen bij het easy reseller programma van VoIP en Mobiel. Wij vinden het belangrijk dat jij als aanspreek punt dient voor je klant, hierdoor wordt je klant ontlast van moeilijke telefonie problemen. Wanneer volgens jij eventueel problemen hebt waar je niet uit komt dan krijg je bij ons een technische contactpersoon toegewezen die je weer verder op weg helpt.

Financieel

Uiteraard willen we jou ook bedanken voor de klanten die je bij ons aanbreng, dit doen wij doodmiddel van commissie. De commissie die je ontvangt is afhankelijk van de hoeveelheid klanten die je bij ons onder brengt. Standaard ontvang je bij ons 5% commissie. Gezien de marges op telefonie diensten heel minimaal zijn zijn de commissies ook niet heel erg hoog, maar veel kleine commissies maken ook hoge inkomsten en dat elke maand weer! Hiernaast zie je een voorbeeld van wat jij mogelijk kan verdienen.\

Recente beoordelingen

Jabra Pro 920 Headset
  • Leo Oester

    Beoordeel ons

    Lees hier hoe klanten onze diensverlening ervaren.
    Copyright © 2020 VoIPenmobiel.nl. Alle rechten voorbehouden